تکرار ادعاهای باراک اوباما درباره برنامه هسته ای ایران، تشدید اقدامات سخت گیرانه دولت آمریکا علیه بانک های مرتبط با ایران، گمانه زنی پیرامون مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا، ادعای جدید مقامات سعودی علیه ایران و محکومیت ترور یک روحانی بلندمرتبه سوری، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.
به گزارش «تابناک»، بخشی از اخبار امروز مطبوعات جهان درباره ایران، به روابط ایران و آمریکا و موضع گیری های مقامات آمریکایی درباره ایران اختصاص دارد. در این رابطه، روزنامه «واشنگتن پست» اظهارات روز گذشته باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا را مورد توجه قرار داده که بار دیگر ادعاهای سابق خود درباره ایران را تکرار کرده است. به نوشته این روزنامه، اوباما گفته امیدوار است برای جلوگیری از ساخت سلاح هسته ای توسط ایران، نیازی به اقدام نظامی نباشد؛ اما اظهار داشته در واکنش به این موضوع، هرگز هیچ گزینه ای را از روی میز برنمی دارد. وی که در جریان کنفرانسی خبری در اردن سخن می گفته، همچنین تأکید کرده ایالات متحده به اعمال فشار بر ایران از راه های غیرنظامی ادامه می دهد.
در همین راستا، خبرگزاری «رویترز» از برنامه دولت آمریکا برای تشدید اعمال مجازات ها علیه بانک هایی خبر داده که تحریم های ایران را رعایت نکنند. به نوشته این خبرگزاری، وزارت خزانه داری آمریکا با اعمال طرح هایی جدید، از این پس بانکدارانی را که بانک های آنان به کشورهایی چون ایران برای دور زدن تحریم ها کمک کنند، شخصاً مسئول دانسته و جریمه خواهند کرد. سخنگوی وزارت خزانه داری آمریکا گفته این تغییر در قوانین، در راستای تلاش دولت این کشور برای اعمال مسئولیت های فردی و در نظر گرفتن خطاهای شخصی در میان بانک ها است که می تواند در مواردی سبب کمک به دور زدن تحریم ها از سوی ایران شود.
اما در این میان، روزنامه «خلیج تایمز» با انتشار تحلیلی به بررسی موضوع مذاکرات احتمالی ایران و آمریکا پرداخته است. این روزنامه می نویسد در شرایطی که پس از گذشت ده سال از زمان حمله ایالات متحده به عراق، دولت آمریکا مشغول ارزیابی هزینه ها و فایده های جنگ عراق است، رویکرد کنونی واشنگتن در قبال برنامه هسته ای ایران، ضرورت احتیاط جهت عدم تکرار اشتباهی مشابه را مطرح می نماید. به اعتقاد خلیج تایمز، این امر در تأکیدهای مکرر مقامات آمریکایی، به ویژه شخص باراک اوباما بر مذاکره مستقیم با ایران خود را نشان داده است. این روزنامه در ادامه به بررسی روند جاری در مذاکرات هسته ای ایران و نیز مباحث مطرح پیرامون احتمال مذاکره مستقیم ایران و آمریکا پرداخته است.
در میان دیگر اخبار، روزنامه سعودی «عرب نیوز» یکی از مطالب امروز خود را به شاخ و برگ دادن به ادعای اخیر مقامات ریاض مبنی بر دستگیری یک شبکه جاسوسی مرتبط با ایران اختصاص داده است. این روزنامه می نویسد اتهام جاسوسی برای ایران در مورد 18 نفری که روز یکشنبه از سوی پلیس سعودی بازداشت شدند، تأیید شده و اسناد مربوط به جاسوسی این افراد نیز در قالب صدا و تصویر موجود است. عرب نیوز می نویسد یکی از مقامات مجلس شورای عربستان از دولت این کشور خواسته در صورت اثبات دخالت ایران در این موضوع، اقدام متقابل دیپلماتیک علیه ایران انجام شود. این فرد همچنین با طرح ادعای وجود شبکه های مشابه وابسته به ایران در یمن، کویت و بحرین، آن را نشانه ای از تمایلات توسعه طلبانه ایران دانسته است.
در نهایت، خبرگزاری فرانسه موضع ایران در قبال ترور یکی از رهبران مذهبی سوریه را در قالب خبری منتشر نموده است. این خبرگزاری می نویسد ایران، مهمترین متحد منطقه سوریه، انجام یک حمله انتحاری در مسجدی در دمشق را که به کشته شدن روحانی ارشد سنی مذهب این کشور و دستکم 40 تن دیگر انجامید، محکوم کرده است. در این مطلب با اشاره به بیانیه منتشر شده از سوی وزارت خارجه ایران، آمده به اعتقاد جمهوری اسلامی ایران، این ترور با نقشه رژیم صهیونیستی، آمریکا و متحدان منطقه ای آنان انجام گرفته است.
سال 91 به عنوان آخرین سال برای دولت دهم، سال بسیار سختی از جهت مدیریت تدبیر امور در کشور بود، چرا که سختترین تحریمی که در مورد یک ملت میتوان اعمال کرد همان تحریم منابع درآمدی یک ملت است که مستقیماً معیشت مردم را مورد هدف قرار میداد و در مورد ملت ایران اعمال شد.
به گزارش «تابناک»، از سوی دیگر حجم عظیمی از فشارهای سیاسی و اقتصادی داخلی از سوی برخی از افراد شرایط را برای مردم سخت تر کرد. بعید است در طول تاریخ معاصر ایران هیچ دولتی فشاری که در سال 91 به دولت دهم وارد آمد را تجربه کرده باشد، حتی اگر شرایط سال 1331 را بررسی کنیم، با موضوع تحریم فروش نفت ایران از سوی دولت انگلیس روبهرو میشویم اما میبینیم با توجه به وضع اقتصادی آن زمان، دولت وقت فشار زیادی را تحمل نکرد.
با این حال ارزیابی ها از عملکرد دولت در سال گذشته نشان از یک بی انضباطی مدیریتی دارد که باعث شد فشار ها بر مردم دو چندان شود.
مهمترین اتفاق سال 91 و نمایندگان مجلس
نادر قاضی پور نماینده مردم ارمیه در ارزیابی سال 91 گفت: سال 91 برای ایران اسلامی از لحاظ جریانات سیاسی بخصوص در ارتباط با سوریه و غزه سالی پرتلاطم بود و البته جمهوری اسلامی با سربلندی از این مهم بیرون آمد؛ بخصوص در مورد جنگ داخلی سوریه. اما از لحاظ افت ارزش پول ملی و عدم انضباط مالی سال بسیار بدی بود. دولت در سال 91 بی انضباط ترین دولت در انضباط مالی بود ولی با وجود مشکلات، ملت ایران اسلامی در 22 بهمن اعلام کردند که ما ایستاده ایم و از رهبرمان جدا نخواهیم شد.
وی در مورد میزان تحقق شعار حمایت از تولید ملی در سال 91 گفت: مقام معظم رهبری سال 90 را سال جهاد اقتصادی نامیدند اما دولت کار عملیاتی ای در این زمینه انجام نداد. در سال 91 نیز که سال حمایت از تولید ملی بود عملکرد دولت بر خلاف حمایت از تولید ملی بود.
وی در مورد اتفاقات رخ داده در سال گذشته گفت: مهترین اتفاق سال 91 افت ارزش پول ملی بود و مهمترین اتفاق مجلس این بود که قوانین متعددی تصویب کرد و با اتحاد و یکپارچگی اجازه نداد فاز دوم هدفمندی اجرا شود.
همچنین دکتر حسن نژاد نماینده مردم مرند ارزیابی خود را از سال گذشته اینگونه عنوان کرد: در سال 91 مجلس هشتم روزهای پایانی خود را می گذراند و درگیر بودجه بود و انتظار خاصی از آن نمی رفت.
مجلسی بود که سنت شکنی کرد و سوال از رئیس جمهور را مطرح کرد و این پیغام را داد که از رئیس جمهور هم می توان سوال کرد. مجلس نهم نیز در زمان شروع درگیر انتخابات فراکسیون ها و کمیسیون ها بود و می توان گفت که اتفاق مهم در آن زمان انتخاب آقای لاریجانی به عنوان رئیس مجلس بود که نشان داد مجلس نهم در قید و بست دولت نخواهد بود. از اتفاقات دیگر طرح مباحث اقتصادی در مجلس بود. در مجموع مجلس با توجه به اینکه حساسیت بالایی نسبت به معیشت مردم داشت، عملکرد خوبی داشت.
وی گفت: مهمترین اتفاق سال گذشته نیز این بود که مجلس اجرای فاز دوم هدفمندی را متوقف کرد.
تصاویر زیر اثر هنرمند ۴۳ ساله انگلیسی Chris Gilmour است. کریس برای خلق این مجسمه ها فقط از چسب و مقوا استفاده کرده است. هیچ ساختار چوبی یا فلزی در هیچیک از آثار وی وجود ندارد.
زیاد حرف نزن تا کمتر سوتی بدی – اعتماد به نفس داشته باش – از خودت راضی نباش تا دوستای بیشتری پیدا کنی – از خودت زیا تعریف نکن – با احترام سلام کن –نظر دوستاتو درمورد خودت جویا شو- خودتو با حرف های زشت و بی جا کوچیک نکن – غیبت نکن – درمورد موضوعی که مطمئن نیستی هیچی نگو– کلمه های غلمبه سلنبه به کار نبر – جمع آوری اطلاعات داشته باش تا بتونی زیبا و به جا صحبت کنی – زیاد به خودت گیر نده که چرا این شکلیم یا کاش پسر بودم یا کاش دختر بودم تا اعتماد به نفست بره بالا – اینو بدون که اگه به مشکلی برخوردی مقصر اصلی خودتی،درموردش فکر کن - همیشه آماده کمک به دیگران باش- راز دار باش- مهمتر اینکه همیشه لبخند رو لبات باشه – الگویی برای زندگیت انتخاب کن(چه کسی بهتر از ائمه اطهار علیه السلام) – احترام بزرگترها رو داشته باش تا خودت مورد احترام قرار بگیری – ودر آخر اینو بگم که هیچ وقت خودتو جلو مشکلات کوچیک ندون،تو وقتی میتونی که بخوای بتونی....
مهدوی کیا در این برنامه راجع به خداحافظی اش سخن گفت و در حین سخن گفتن آقای اخلاق فوتبال ایران، اشک از جشمانش سرازیر شد و همه مردم و از جمله عوامل برنامه نود را تحت تاثیر خود قرار داد.خداحافظی مهدوی کیا با فوتبال،شاید خداحافظی آخرین بازمانده از نسل نوستالژیک فوتبال ایران باشد، اما بیشتر از آن،خداحافظی فردی در فوتبال این کشور است که مظهر حیاء، نجابت و اخلاق مداری است.
برنامه شب گذشته نود که اتفاقا آخرین برنامه سال نود یک این برنامه بود، با حضور مهدی مهدوی کیا، به یکی از برنامه های تلخ و شیرین آن تبدیل شد.
به گزارش تابناک، مهدوی کیا در این برنامه راجع به خداحافظی اش سخن گفت و در حین سخن گفتن آقای اخلاق فوتبال ایران، اشک از جشمانش سرازیر شد و همه مردم و از جمله عوامل برنامه نود را تحت تاثیر خود قرار داد.
خداحافظی مهدوی کیا با فوتبال،شاید خداحافظی آخرین بازمانده از نسل نوستالژیک فوتبال ایران باشد، اما بیشتر از آن،خداحافظی فردی در فوتبال این کشور است که مظهر حیاء، نجابت و اخلاق مداری است. وی که در ابتدای جوانی به فوتبال آلمان کوچ کرد، چنان اخلاقی زیست که همگان را به تحسین خود وا داشت. پشتکار مهدی مهدوی کیا در فوتبال آلمان برای باقی ماندن در سطح اول فوتبال جهان، همه ایرانیان را به حیر وا داشته بود. زمانی که همگان تصور می کردند، مربی هامبورگ، کیای فوتبال ایران را به فراموشی سپرده ، او آنقدر بی حاشیه و با متانت پشتکار به خرج داد که خود را به مربی و تیم از لحاظ فنی تحمیل کرد و دوباره به اوج بازگشت.
مهدوی کیا در بازگشتش به فوتبال ایران،هم اخلاقی رفتار کرد و با پشتکارش مربیان مختلف را مشتاق استفاده به خود کرد و برای جوانان تصویری از یک فوتبالیست اخلاقی ایرانی را به نمایش گذاشت و هیچگاه اسیر حاشیه های مخرب فوتبال ایرانی نشد. مهدوی کیای فوتبال ایرانی وداعش با فوتبال،وداعی کاملا ایرانی بود، ایرانی به تمام معنای آن که در آن احساس ، حیاء و صداقت حرف اول را می زند.
آقای اخلاق فوتبال ایران، تازه اول شکوفایی اش برای فوتبا دوستان ایرانی در عرصه های دیگر است. عرصه هایی که همچون دیگر عرصه ها کیای فوتبال ایران می تواند حرف اول را از حیث فنی و اخلاقی در آن بزند.
سلام
این وبلاگ وبلاگیست متفاوت، چون در آن از شیر مرغ تا جون آدمیزاد پیدا میشه.
موضوع اصلی این وبلاگ sms و آهنگ و اخبارو فیلم و عکسه ولی موضوعات دیگه مثل vpnوساکس هم بعضی مواقع دیده میشه.
ایشاالله خوشتون بیاد...فقط نظر یادتون نره
در ضمن کپی کردن از مطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع مجازه